تکنولوژی‌های جدید در دنیای دیتاساینس

فهرست مطالب

در این پست و به مرور زمان به معرفی مختصر ابزارها و تکنولوژی‌های مختلف از علم داده یا دیتاساینس می‌پردازیم. قطعن یک متخصص داده در شاخه‌ی پویایی همانند علم داده نیاز دارد تا هر روز با ابزارهای جدیدتر آشنا شود و از آنها در جهت رفع نیازهای خود استفاده کند.

DataButton

  • دیتاباتن (ِDatabutton) یکی از جالب‌ترین و کاربردی‌ترین پلت‌فرم‌های موجود در دنیای دیتاساینس است که بشما اجازه می‌دهد بصورت پویا (اینتراکتیو) اپ‌های داده-محور خود را بسازید

Gradio

  • با استفاده از گریدیو (Gradio) براحتی می‌توانید مدل‌های یادگیری ماشین  و یا اپ‌های داده-محور خود را بنویسید و در بسترهای مختلف پیاده‌سازی نمائید

Streamlit

  • با استفاده از استریم‌لیت (Streamlit) براحتی می‌توانید مدل‌های یادگیری ماشین  و یا اپ‌های داده-محور خود را در بسترهای مختلف پیاده‌سازی نمائید

اینهمه پلت‌فرم و زبان مختلف. سوال اینجاست که آیا ما باید تمامی اینها رو بلد باشیم و بدونیم؟
منبع تصویر: دو-تو

Cubeflow

  • یکی از بروزترین پلت‌فرمهایی که گوگل بتازگی منتشر نموده (نسخه پایدار) کیوب‌فلو (Kubeflow) است. این ابزار فوق‌العاده با کمک کوبرنتیز تمامی کارهای مرتبط با ساخت و پیاده‌سازی الگوریتم‌های یادگیری ماشین را انجام می‌دهد.

AWS

  • در حال حاضر یکی از بهترین مهارت‌ها در دنیای کار با دیتا، مهارت‌های ابری (Cloud) هستند. در این وبسایت که متعلق به خود آمازون هست می‌تونید به رایگان شروع به یادگیری کلود کنید.
  • اگر در اینترنت دنبال دیتاست خاصی هستید، یا حتی نمی‌دونید دقیقن چه داده‌ای نیاز دارید حتمن از صفحه‌ی گوگل دیتاسرچ استفاده کنید که مخصوص جستجو مابین تمامی دیتاست‌های عمومی در سطح جهان هست.

DVC

  • همان طور که توسعه دهندگان نرم‌افزار ابزاری دارند بنام git، افرادی هم که با دیتا کار می‌کنند (متخصصین داده، مهندسان یادگیری ماشین، متخصصان هوش مصنوعی و …) می‌توانند از پلت‌فرمی مشابه بنام کنترل نسخه‌ی داده استفاده کنند.

Docker

  • اگر متخصص داده در شرکت خاصی هستید و خسته شدید از اینکه همیشه در فاز بکارگیری مدل از پروژه کنار گذاشته بشوید، توصیه می‌کنیم بشما که داکر (Docker) را بیاموزید. داکر چه کار می‌کنه؟ فرض کنید روی سیستم خودتون که ویندوز هست یک اپلیکیشن نوشتید و اونرو در اختیار دوستتون که سیستم عامل مک داره قرار دادید. حالا دوست شما برای اجرای این اپلیکیشن باید بره تمام برنامه‌هایی که شما با اون اپ خودتون رو نوشتید، دانلود و نصب کنه شاید برنامه در سیستم ایشان اجرا بشه. اما اگر شما کارتون رو داکرایز کرده باشید و فایل خروجی داکر رو در اختیار دوستتون قرار داده باشید، ایشون فقط کافی هست که یک داکر انجین (موتور داکر) نصب کنند. کار تمام است و ایشان براحتی قادر خواهند بود برنامه شما را ببینند و حتی ویرایش کنند.

پاسخ این هست که ما باید با توجه به نوع کاری که داریم انجام می‌دهیم، ابزار و پلت‌فرم مخصوص به خودمون رو پیدا کنیم و کار انجام بدهیم.
منبع تصویر: دو-تو

گپ خودمانی

در صورتی که نیاز به مشاوره داشتید، بسیار خوشحال خواهیم شد که دقایقی با شما گپی صمیمانه و صد البته علمی بزنیم!


پست‌های مرتبط با این مقاله:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *